Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ERASMUS+

            ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ
      Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

     Ταχ. Δ/νση:  Τέρμα Σισμάνογλου
     Τ.Κ.– Πόλη:  69100, Κομοτηνή
     Ιστοσελίδα:  http://pdeamth.gr
     E-mail      :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης παραβρέθηκε στο εναρκτήριο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 στην Ακαδημία Αθηνών, παρουσία του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και της Επιτρόπου αρμόδιας για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας, κ. Ανδρούλλας Βασιλείου. Το νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ φιλοδοξεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας μέσα από τρεις Βασικές Δράσεις, οι οποίες αφορούν την ατομική κινητικότητα, τις συνεργασίες μεταξύ των οργανισμών και τις μεταρρυθμίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν λεπτομέρειες του προγράμματος πατήστε εδώ.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.