Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Βιογραφικό Σημείωμα Νέου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜΘ

Ο Κωνσταντίνος Μπαντίκος είναι εκπαιδευτικός. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και τελείωσε το Λύκειο. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας το 1985. Από το 1995 ζει στην Καβάλα Έχει εργαστεί σε όλους τους τύπους σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπηρέτησε σε θέσεις διοίκησης ως Προϊστάμενος Ολιγοθέσιων Δημοτικών Σχολείων, Διευθυντής Σχολικών Μονάδων και Προϊστάμενος Γραφείου Εκπαίδευσης. Διετέλεσε Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής και Μειονοτικής Εκπαίδευσης, καθώς ,επίσης, και Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχει μετεκπαιδευτεί στην ειδική αγωγή στο Μ.Δ.Δ.Ε. με ειδίκευση στην ανίχνευση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών (έτος 1993-1995). Η διπλωματική του εργασία κατά τις μεταπτυχιακές του σπουδές (2002-2005), ήταν σχετική με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Στα ενδιαφέροντά του είναι οι Νέες Τεχνολογίες και η χρήση τους στη διδακτική πράξη. Υπήρξε εκπαιδευτής ενηλίκων , επιμορφωτής β’ επιπέδου Τ.Π.Ε και συνεργάτης του Ι.Ε.Π σε ερευνητικά προγράμματα. Επί σειρά ετών δίδαξε σε πολλά προγράμματα επιμόρφωσης Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, σε προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών και υπήρξε για πολλά χρόνια αιρετό μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου του Π.Ε.Κ. Καβάλας. Διετέλεσε, επί εξαετία, πρεσβευτής-προωθητής της ευρωπαϊκής δράσης e-Twinning, υπεύθυνος για την περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πολλά άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε ηλεκτρονικά και συμβατικά περιοδικά επιστημονικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα.

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.