Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Μήνυμα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Περιφερειακού Δ/ντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

 

 

 

Μήνυμα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

του Περιφερειακού Δ/ντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Αγαπητά μου παιδιά, καθώς μια δύσκολη/επίπονη περίοδος προετοιμασίας οδεύει προς το τέλος της για όλους εσάς τους τελειόφοιτους της Γ΄ Λυκείου, αλλά και για εσάς που αποφασίσατε να δοκιμάσετε ξανά, εύχομαι να ολοκληρώσετε επιτυχώς την προσπάθειά σας και τους στόχους που έχετε θέσει.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μια σημαντική ευκαιρία για όλους, όχι όμως και η μοναδική. Είναι μια από τις πολλές «μάχες» που θα κληθείτε να δώσετε τη ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων. Άλλωστε η αναζήτηση της γνώσης αποτελεί από μόνη της Αξία ζωής.Μακάρι οι κόποι σας να δικαιωθούν και οι προσπάθειές σας να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα και από όλη αυτήν την εμπειρία να συνειδητοποιήσετε την αξία τού να αγωνίζεσαι, να αξιοποιείς τις ευκαιρίες και να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις με θέληση και ψυχραιμία.

Θερμές ευχές απευθύνω και στους δικούς σας ανθρώπους, που σας στηρίζουν και συμπαραστέκονται στην προσπάθειά σας.

Καλή Επιτυχία.        

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.