Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού, η οποία καθιερώθηκε προκειμένου να αναδειχθεί ο καθοριστικός κοινωνικός ρόλος διεθνώς, δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους συναδέλφους που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα γεωγραφικά όρια της Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Από την εμπειρία μου, δεν θα μπορούσα να μην επισημάνω τη φιλοτιμία σας,  τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά σας, ιδιαιτέρως σε μια εποχή, κατά την οποία η κρίση έχει λάβει διάφορες μορφές. 

Με την ελπίδα, ή μάλλον με την βεβαιότητα, ότι και με τη δική σας συμβολή, η κατάσταση θα βελτιωθεί για το σύνολο της εκπαίδευσης και για όλους τους εμπλεκόμενους, προσβλέπω στη συνέχιση των προσπαθειών σας, στις οποίες θα με βρίσκετε πάντα αρωγό και συμπαραστάτη. Στόχος μας η αναβάθμιση του κύρους της πατρίδας μας και η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, για τα οποία αγωνίζομαι και εγώ, όχι μόνο από τη θέση ευθύνης που κατέχω αυτή τη στιγμή αλλά και ως απλός εκπαιδευτικός. 

 

 

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.