Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Μήνυμα
του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Καινούρια χρονιά ξεκινά στα σχολεία όλης της χώρας. Νέα εκπαιδευτικά δεδομένα διαμορφώνονται, μετά τις αλλαγές στη λειτουργία των Γυμνασίων, των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών αλλά και τις αναμενόμενες στο Λύκειο. Τόσο το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όσο και η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη λήξη του προηγούμενου διδακτικού έτους, κατέβαλαν άοκνες προσπάθειες για την ομαλή, ήδη από την 11η Σεπτεμβρίου, λειτουργία των σχολικών μας μονάδων.

Με αυτά τα δεδομένα και την προσπάθεια όλων μας – των εκπαιδευτικών που αγωνίζεστε καθημερινά στις τάξεις, των στελεχών της εκπαίδευσης, των εργαζομένων στη διοίκηση – έχουμε τη βεβαιότητα ότι η έναρξη αυτή θα είναι απρόσκοπτη και η συνέχεια γεμάτη γνώση και δημιουργία. Σκοπός μας η διαπαιδαγώγηση των νέων μας με τις αξίες και τις αντιλήψεις που αρμόζουν σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, που βασίζεται στα πανανθρώπινα ιδανικά του λαού μας και στα ήθη του τόπου μας.
Καλή σχολική χρονιά.


Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

 

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.