Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης μετά την αίσια κατάληξη της περιπέτειας των μαθητών του 3ου Ενιαίου Λυκείου Κομοτηνής και την επιστροφή τους στην Κομοτηνή, εκφράζει τις ένθερμες ευχαριστίες της στον Διευθυντή Πωλήσεων της ΕΤΠA (ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) κ. Οικονόμου Γεώργιο για την προθυμία και τη χορηγία του, καθώς κάλυψε άμεσα τη δαπάνη των αεροπορικών εισιτηρίων στο μέρος εκείνο που δεν καλύπτονταν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Επίσης, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ., κ. Μποφυλάτο Σταύρο και τον συνεργάτη του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κοτσυφάκη Θέμη που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των μαθητών και ενημέρωναν διαρκώς τον Υπουργό κ. Γαβρόγλου Κώστα και τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη Δημήτρη για την εξέλιξη της υγείας τους.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά για τη συμπαράσταση και τη συνδρομή της στην επίλυση του προβλήματος.

 

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.