Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου Ε.Κ. και 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας

Συγχαρητήριο μήνυμα
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Παναγιώτη Κεραμάρη

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου Ε.Κ. και 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό “Quantum Spinoff 2016” με το έργο “Nano Hybrif Vehicle (NHV)”, καθώς και στον Διευθυντή του 1ου Ε.Κ., κ. Δημήτρη Ηλιόπουλο, στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο του δεύτερου νικητή του διαγωνισμού, ένα σύστημα ολογραφής laser.
Ευχόμαστε η διάκριση αυτή να αποτελέσει αφορμή ανάλογων επιτυχιών και στο μέλλον που δικαιώνουν τις προσπάθειες και το έργο των παιδιών και των εκπαιδευτικών τους.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.