Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (ΟΕΣΑ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης

 

Συγχαρητήριο μήνυμα
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (ΟΕΣΑ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης που, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης, διοργάνωσαν την Πολιτιστική Μαθητιάδα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Δημοτικών Σχολείων την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016, στο Θερινό Θέατρο Κομοτηνής.

Παράλληλα, αξίζουν τον έπαινο όλων μας τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς που συμμετείχαν και στήριξαν την εκδήλωση.

Η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης στηρίζει τις αξιόλογες προσπάθειες που κάνουν πράξη το ανοιχτό σχολείο στην κοινωνία και συντελούν στην ανάδειξη της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, ψυχαγωγούν και επιμορφώνουν τους μαθητές μας και ενισχύουν τη χαρά της συμμετοχής, της δημιουργίας και της συλλογικότητας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.