Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή ΑΜΘ κ. Παναγιώτη Κεραμάρη με τους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Δασκάλων Αποφοίτων Ε.Π.Α.Θ.

                                                 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναντήσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη με τον Προϊστάμενο του Μειονοτικού Γραφείου της Π.Δ.Ε. κ. Βασίλη Συμεωνίδη και τους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Δασκάλων Αποφοίτων Ε.Π.Α.Θ. Ροδόπης και Ξάνθης, κυρίους Σαλή Αμέτ, Χακκή Χατζή, Νουρεδήν Κιγιτζή και Ιρφάν Κάλφα.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν στη μειονοτική εκπαίδευση.

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.