Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη, στις μαθήτριες και στους μαθητές που διακρίθηκαν στον 4ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης»

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές που διακρίθηκαν στον 4ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης», που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας.

Ειδικότερα, συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Περιφέρειάς μας Βασιλική Ελένη Δέα του 3ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, η οποία στο επίπεδο Λυκείου – Πεζογράφημα πήρε το 3ο βραβείο για το πεζογράφημα «Το ημερολόγιο ενός εφήβου».

Ευχόμαστε αυτή η βράβευση να αποτελέσει έναυσμα για περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον, καθώς και έμπνευση και αφορμή για ενασχόληση των μαθητών μας με τη δημιουργική έκφραση, το λόγο και την αποτύπωση συναισθημάτων και σκέψεων.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.