Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη, στους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης

 ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κ. Παναγιώτης Κεραμάρης, συγχαίρει τους μαθητές Βασίλη Κόκκινο, Αλέξανδρο Πανταζίδη, Χάρη Παπαδάκη του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης , και τον «προπονητή» τους ,καθηγητή πληροφορικής, κ. Αθανάσιο Μπαλαφούτη, που κατέλαβαν την πρώτη θέση στην τελική φάση του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας στην κατηγορία WRO GEN II-Ποδόσφαιρο στις 3 Οκτωβρίου στα εκπαιδευτήρια Γείτονα.

Η συμμετοχή σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς, εκτός από τις γνώσεις που προσφέρει, μαθαίνει στους μαθητές να επικοινωνούν, να συνεργάζονται και να εμπλέκονται σε διαδραστικές δραστηριότητες με θέματα τα μαθηματικά, τη μηχανή και την τεχνολογία, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο γνώσεων και ευρηματικότητας. Καλή επιτυχία στην τελική φάση της Ολυμπιάδας Ρομποτικής.

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.