Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης στους μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

Συγχαρητήριο μήνυμα
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
κ. Σάββα Μελισσόπουλου


Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Σάββας Μελισσόπουλος, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας για τη συμμετοχή και τη διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Κύπρος 1974-2014 Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ», ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους μαθητές του τμήματος Α1, οι οποίοι υπό την άξια καθοδήγηση των υπεύθυνων εκπαιδευτικών κ. Σαμαρούδη Νικόλαο και κ. Σίσκου Αναστασία, έλαβαν το 1ο βραβείο, υλοποιώντας επιτυχώς την ομαδική εργασία κολάζ. Συγχαρητήρια, αξίζουν και οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των παιδιών σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς. Η διάκριση αυτή τιμά την εκπαιδευτική κοινότητα της Περιφέρειας μας και αποδεικνύει εμπράκτως ότι οι μαθητές κατανοούν το Κυπριακό μας πρόβλημα και διεκδικούν τα δημοκρατικά ιδεώδη καλλιεργώντας πνεύμα αγάπης, αποδοχής και ομόνοιας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ  

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.