Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης στους μαθητές του 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

 Συγχαρητήριο μήνυμα
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
κ. Σάββα Μελισσόπουλου


Για τη συμμετοχή και τη διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα First Lego League 2014-2015, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Σάββας Μελισσόπουλος, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων και διεξάγεται για δεύτερη χρονιά στην χώρα μας. Η ομάδα των RoboTrainers κατέλαβαν την 2η θέση στην τελική κατάταξη και πήραν και το 1ο Βραβείο Προγραμματισμού. Αντίστοιχα, η ομάδα των RoboΒrainers ήταν στην 3η θέση στο Robot Game και πήραν και το 3ο Βραβείο Προγραμματισμού. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν ο Διευθυντής του σχολείου, η εκπαιδευτικός κ. Γλυκερία Φωτιάδου, καθηγήτρια πληροφορικής του σχολείου, στην οποία απονεμήθηκε το βραβείο του καλύτερου προπονητή και όσοι συνεργάστηκαν και κατάφεραν να εμπλέξουν τους μαθητές με τις νέες τεχνολογίες και να αναδείξουν τα ταλέντα τους. Ευχόμαστε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος και σε άλλους διαγωνισμούς και να βιώνουν πάντα τη χαρά της δημιουργίας και την ηθική ικανοποίηση της εκπλήρωσης των προσδοκιών τους.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.