Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Εκπαιδευτική δράση στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «POMELO - Power of Voice, Melody and Diversity»

Εκπαιδευτική δράση στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  Erasmus+ με τίτλο «POMELO - Power of Voice, Melody and Diversity»

Την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2020, τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας στο Περιγιάλι Καβάλας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  Erasmus+ με τίτλο «POMELO - Power of Voice, Melody and Diversity» (κωδικός προγράμματος “2018-2IT03-KA205-13960”).

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε, σε συνεργασία με την “Solidaritynow”, δράση ενσωμάτωσης μεταναστών / προσφύγων με τη χρήση μεθόδων και τεχνικών διδασκαλίας εκμάθησης της γλώσσας, στις οποίες η μουσική έχει ουσιώδη ρόλο. Η εφαρμογή των ασκήσεων και η βιντεοσκόπηση αποτελούν μέρος της παραγωγής του παραδοτέου υλικού του προγράμματος : «Training Kit for local and migrant young people».

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος https://pomelo-project.eu/el/

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.