Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Επιμορφωτική ημερίδα που έγινε στο Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης με θέμα ”Σύνταξη αίτησης για ένα επιτυχημένο σχέδιο αίτησης ΚΑ2 ERAMUS+

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα που έγινε στο Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης με θέμα ”Σύνταξη αίτησης για ένα επιτυχημένο σχέδιο αίτησης ΚΑ2 ERAMUS+ “ στις 17/12/2019.

 

Στο πλαίσιο της ημερίδας παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές συμπράξεις για τη σχολική εκπαίδευση, οι πολιτικές προτεραιότητας του προγράμματος ERASMUS+ καθώς και τα βήματα για την εκπόνηση ενός επιτυχημένου σχεδίου. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν τα προγράμματα ΚΑ2 ERASMUS+ «Pomelo» και «Effective methodology of teaching for children with ASD from mainstream schools» στα οποία συμμετέχει ως εταίρος η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης.

 

Ευχαριστούμε θερμά τις Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου Ελένη Ανδριαδέλλη, Μουσικών και Ξάνθη Αλμπανάκη, Θεολόγων για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία και συνεργασία, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου Στ. Αποσταλακούδης για τη υποστήριξη και την προτροπή προς τις σχολικές μονάδες για την υλοποίηση προγραμμάτων Erasmus+, τη Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Πλακωτή Ελένη για την θερμή φιλοξενία καθώς και τους 85 εκπαιδευτικούς για την ενεργό συμμετοχή τους.

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.