Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ευχαριστήριο προς το Δ΄ Σώμα Στρατού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης και προσωπικά ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Κεραμάρης Παναγιώτης,  ευχαριστεί δημόσια το Δ΄  Σώμα Στρατού, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, για την άμεση ανταπόκριση στα αίτημά μας που αφορούν τη συντήρηση, επισκευή και αναβάθμιση κτιριακών υποδομών των σχολείων της Θράκης, με πιο πρόσφατες τις παρεμβάσεις στα σχολεία: Μειονοτικό Πάχνης, Δημοτικό Αμαξάδων και Γυμνάσιο Οργάνης.    

Είμαστε βέβαιοι ότι η στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στην υπηρεσία μας και στο Δ΄ Σώμα Στρατού θα συνεχιστεί στην κατεύθυνση πάντα της εξυπηρέτησης των εκπαιδευτικών αναγκών των κατοίκων της Θράκης και ιδιαίτερα των μειονοτικών πληθυσμών, αξιοποιώντας με το καλύτερο τρόπο την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.