Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Μήνυμα
του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Αγαπητοί μου μαθητές,

Ένα νέο κεφάλαιο στη σχολική σας ζωή ξεκινά.

Με νέους στόχους, νέες προκλήσεις, νέες ευκαιρίες αλλά και καινούριες εμπειρίες και γνώσεις που θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια για την εξέλιξή σας σαν πολίτες, σαν άνθρωποι.

Να έχετε κατά νου ότι ένα καλό ξεκίνημα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό χρειάζεται από την αρχή να θέσετε τις βάσεις μιας μεθοδικής, υπεύθυνης και συστηματικής δουλειάς. Πάνω από όλα όμως χρειάζεται ψυχική δύναμη, διότι ο δρόμος προς την επιτυχία είναι κοπιαστικός και απαιτεί θυσίες και διαρκή αγώνα.
Να θυμάστε ότι με προσήλωση και επιμονή μπορεί κανείς να πετύχει το ακατόρθωτο.

Έχοντας στο πλευρό σας τους γονείς σας, η συμπαράσταση των οποίων είναι καταλυτική, σας προτρέπω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επενδύστε τον χρόνο και τον κόπο σας στην πραγμάτωση των στόχων σας.

Με τη διαβεβαίωση ότι κοινή επιδίωξη όλης της εκπαιδευτικής μας κοινότητας είναι η ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης που σας παρέχεται, σας καλωσορίζω στο σχολείο και σας εύχομαι ολόψυχα η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, με επιτυχίες και πρόοδο.
Καλή σχολική χρονιά.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.