Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Δελτίο Τύπου για την ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης του διδακτηρίου του 6/θέσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Γλαύκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης και προσωπικά ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Κεραμάρης Παναγιώτης, με αφορμή την ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης του διδακτηρίου του 6/θέσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Γλαύκης, ευχαριστεί δημόσια το Δ΄ Σώμα Στρατού και ιδιαιτέρως τον Διοικητή του Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Καμπά, για την άμεση ανταπόκριση στο αντίστοιχο αίτημά μας. Συγκεκριμένα, αυτό αφορά στη συντήρηση του κτηρίου και στην προσθήκη υποδομών για την εξυπηρέτηση μαθητών με ειδικές ανάγκες.

Η στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στην υπηρεσία μας και στο Δ΄ Σώμα Στρατού συνεχίζεται με την εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων, που εξυπηρετούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των κατοίκων της Θράκης και ιδιαίτερα των μειονοτικών πληθυσμών.

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.