Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΚΥΜΗΣ ΜΕ ΔΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στην υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος στα πλαίσια του οποίου μαθητές από το Μειονοτικό Σχολείο Κύμης Ροδόπης επισκέφτηκαν τη Σίφνο τον Μάιο του 2016, όπου και ανέπτυξαν κοινές δράσεις και συνεργάστηκαν με μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Σίφνου.
Συγχαίρουμε όλους τους φορείς, εκπαιδευτικούς και μη, που στήριξαν και ενίσχυσαν την εν λόγω δράση και ιδιαίτερα τη Σχολική Σύμβουλο της 5ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Ροδόπης κα Γεωργία Σουμαρά που εκπόνησε το πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο της 4ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων κα Μαρία Τσαλικίδου, τον Διευθυντή του Μειονοτικού Σχολείου της Κύμης Ροδόπης κ. Ραήφ Ρεσήτ και τον Υποδιευθυντή κ. Αντώνη Λεπίδα. Θερμά συγχαρητήρια τέλος αξίζουν και οι ίδιοι οι μαθητές και οι γονείς τους που συμμετείχαν στο όλο εγχείρημα. Ευχόμαστε ανάλογες δράσεις να έχουν διάρκεια και συνέχεια και να πραγματωθούν και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες της περιοχής μας.

ΣυνημμένοΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.