Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Ξάνθης

Συγχαρητήριο μήνυμα
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Παναγιώτη Κεραμάρη

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Ξάνθης (Τμήμα Γ2) για το 1ο βραβείο Ιστορίας και το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Ξάνθης (Τάξη Γ΄) για το 2ο Βραβείο Ταινίας στον 2ο Διαγωνισμό «Οι εθνικοί αγώνες των Ελλήνων στη Μακεδονία και στη Θράκη (1821-αρχές 20ου αι.)» που διοργανώθηκε για μαθητές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων της Μακεδονίας και της Θράκης από το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα» υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης συγχαίρουμε για τη συμμετοχή του το 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης (Τμήμα Γ3).
Ευχόμαστε η διάκριση αυτή να αποτελέσει αφορμή ώστε οι μαθητές μας να έρθουν σε επαφή με την τοπική ιστορία, να μάθουν και να αναγνωρίσουν την αξία των αγώνων του παρελθόντος που οδήγησαν στην εδραίωση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του τόπου μας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.