Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη.

 Συγχαρητήριο μήνυμα 
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης 
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 
κ.Παναγιώτη Κεραμάρη

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στο μαθητή του 1ου ΓΕ.Λ. Αλεξανδρούπολης Ραφαήλ Παπανικολόπουλο και στη μαθήτρια του ΓΕ.Λ. Λιμεναρίων Θάσου Μαυρουδή Μαρία που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Κοινοβούλιο της Επιστήμης, στο EuroscienceOpenForum (ESOF) στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας στις 22-27 Ιουλίου.

Οι δύο μαθητές συμμετείχαν στις εργασίες του Εθνικού Μαθητικού Κοινοβουλίου της Επιστήμης, που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ένωση Δημοσιογράφων Επιστήμης, Συγγραφέων Επιστήμης και Επικοινωνιολόγων Επιστήμης, Science View σε συνεργασία με το Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας

του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, με τη συμμετοχή 500 μαθητών από όλη την Ελλάδα. Οι θεματικές ενότητες στις οποίες διακρίθηκαν είναι:

  • Βλαστικά κύτταρα: Παπανικολόπουλος Ραφαήλ, 3ο ΓΕ.Λ. Αλεξανδρούπολης
  • Μίμηση της φύσης: Μαυρουδή Μαρία, ΓΕ.Λ. Λιμεναρίων Θάσου

 Οι συνεχείς διακρίσεις των μαθητών της Περιφέρειάς μας σε ανάλογες δράσεις είναι αποτέλεσμα σωστής και μεθοδικής δουλειάς, επιμονής και θέλησης τόσο των ίδιων όσο και των καθηγητών τους, ενώ ευχή μας είναι οι επιτυχίες αυτές να συνεχιστούν και στο μέλλον.  

 

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.