Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Συγχαρητήριο μήνυμα στο 1o Γενικό Λύκειο Ξάνθης

amth

Συγχαρητήριο μήνυμα
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στο 1Ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης και συγκεκριμένα στην ομάδα ρομποτικής του σχολείου που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στον τελικό της Ολυμπιάδας Ρομποτικής που διεξήχθη στην Ντόχα του Κατάρ. Συγχαίρουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την επιτυχία τους αυτή, καθώς και όσους συνεργάστηκαν και συνέβαλαν στην τιμητική αυτή διάκριση της περιοχής αλλά και της χώρας μας. Οι μαθητές κατάφεραν να μας κάνουν όλους υπερήφανους και να αποδείξουν ότι με σωστή και μεθοδική δουλειά, με επιμονή και θέληση μπορούμε να πετύχουμε σπουδαίες νίκες που μας δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Ευχή μας είναι η επιτυχία αυτή να αποτελέσει αφορμή και αφετηρία πολλών ανάλογων διακρίσεων.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

 

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.