Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

5pdeamth5

 

Μήνυμα
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,
άλλη μια σχολική χρονιά βρίσκεται στην έναρξη της. Η πρωτόγνωρη κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας είναι σε όλους γνωστή. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα δεν άφησαν ανέγγιχτο κανένα. Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στον πολυσύνθετο ρόλο μας.

Σας ζητώ να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Απαλλαγμένοι από το άγχος των προηγούμενων ετών, συνεργαζόμενοι, όλοι όσοι αποτελούμε την σχολική κοινότητα, να πράξουμε το καλύτερο για τους μαθητές μας. Να τους μεταλαμπαδεύσουμε όχι μόνο γνώση αλλά και όλες τις πανανθρώπινες αξίες που διαπλάθουν και καλλιεργούν την προσωπικότητα τους και το χαρακτήρα τους.

Σ’ αυτή την πορεία θα είμαστε μαζί. Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. κι εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.
Βέβαιος πως θα ανταποκριθείτε, σας εύχομαι υγεία, καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.