Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης

 Συγχαρητήριο μήνυμα
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης
κ. Σάββα Μελισσόπουλου

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Σάββας Μελισσόπουλος, στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης για τη συμμετοχή και τη διάκριση τους στο διαγωνισμό αφίσας του Διεθνούς Προγράμματος Στατιστικού Αλφαβητισμού και στους εκπαιδευτικούς που στήριξαν την προσπάθεια τους. Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε δύο φάσεις: αρχικά σε εθνικό και έπειτα σε διεθνές επίπεδο. Ο εθνικός διαγωνισμός, ο οποίος περιλαμβάνει τη συλλογή και αξιολόγηση των αφισών, διεξάχθηκε το διάστημα από 9/10/2104 έως 14/3/2015 και η αξιολόγηση των αφισών έγινε από την επιστημονική ομάδα του διαγωνισμού. Το επίπεδο των συμμετοχών κρίθηκε ιδιαίτερα υψηλό και με μικρές διαφορές ξεχώρισαν οι τελικώς επιλεγμένες αφίσες. Στην κατηγορία των μαθητών από Α’ Γυμνασίου έως Α’ Λυκείου, οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης δημιούργησαν μια αφίσα με τίτλο «Όλοι για έναν και ένας για όλους» και απέσπασαν έπαινο για αυτή τους την προσπάθεια. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις νέες τους δημιουργίες!

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.