Για να μεταβείτε στην νέα ιστοσελίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης στον Σιάμμενο Φώτη της Γ’ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης

 

Συγχαρητήριο μήνυμα
του Περιφερειακού Δ/ντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
κ. Σάββα Μελισσόπουλου


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή Σιάμμενο Φώτη της Γ’ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό βιολογίας με βαθμολογία 96/100. Η διάκρισή του αυτή αποτελεί το εισιτήριο για τη συμμετοχή του σε διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 21 Μαρτίου και θα αναδείξει τους τέσσερις μαθητές που θα αποτελέσουν την Ολυμπιακή Ομάδα Βιολογίας της Ελλάδας και θα λάβουν μέρος στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα που θα γίνει τον Ιούλιο στη Δανία. Συγχαίρουμε, επίσης, τον Διευθυντή του σχολείου κ. Τσεντικόπουλο Κωνσταντίνο και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Λυρατζόπουλο Εμμανουήλ, οι οποίοι με την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση των προσπαθειών του μαθητή και στην επίτευξη αυτού του σημαντικού αποτελέσματος. Τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνουν τον πολύπλευρο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το σχολείο, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν αφενός τη δυναμική των μαθητών, αφετέρου τις συνεχείς προσπάθειες των εκπαιδευτικών του ελληνικού σχολείου για την παροχή ποιοτικής μάθησης. Ευχή μας είναι η επιτυχία αυτή να αποτελέσει αφορμή και αφετηρία πολλών ανάλογων διακρίσεων.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.